sábado, 27 de octubre de 2007

Ko Samui - Calma ^CASI^ Total

El 24 vem agafar un ferry cap a Koh Samui, que per cert feia molt mala mar unes onades que semblaven el dragon kan, i vem anar a fer els ultims dies de relax al Four Seasons.
Ens ha fet solet els 2 primers dies, la resta pluja i mes pluja, no m' ho puc creure!!!!!
Estem a un hotel increible, tenim una villa amb piscina, envoltat de moltes palmeres altissimes i arbres variats amb vistes al mar...un somni!!!!!!!!!!!!!!!!
Aprofitant que plovia i no podiem fer platja, vem llogar un cotxe i vem visitar unes cascades de 20 metres, un temple budista amb un monjo momificat. En aquest temple un dels monjos ens va beneir i ens va posar una pulsera a cadasqun.
Per la tarda vam anar a Chaweng beach, un poblet turistic, ple de botigues!!!, vem sopar per alla i despres vem anar a veure THAI BOXXXXIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNGGGG!!!!!!!!!!!!

FOTOS:


Esperando para coger el ferry hacia Koh Samui, por cierto salimos de BCN con dos maletas pequenyas!!!!!!












La bienvenida del Four Seasons a los honeymoon!!!











Vistas del Hotel












La piscinita de nuestra villa













El otro lado















La playuki privada











Vaya careto!!!!!











Nos pegamos una fiestuki en nuestra casa!!!!!!













Breakfast in the room











Al fin sol!!!!!!!!!













La stressssssssssaaaaadaaaaaa











Oleeeeeeeeeeee













Sra. Cabre














El Vitara, alias el VITY o LUGARENYO II
















La cascada














Un animalito que nos encontramos por la excursion.


















Tonight, at the chaweng Stadium, THAI BOXING!!!!!!!


















Uno de los pujiles!!!!!!
















Peleadinyas!!!!!

7 comentarios:

Alex dijo...

Hola pareja !!!

Como estais ?? Veo que muy bien. Joder vaya viaje os estais pegando. Ahora empieza aparecer una luna de miel !!! Jajaja.Un poco de relax disfrutando del hotel,masajes etc... Pero imagino que es por que la lluvia no os permite mucho mas.Si no seria otra vez un Camel Trophy.

Anna dice: Que fotos tan chulas teneis colgadas en el Blog.Yo ya cogia un avión para disfrutar de estos hoteles , masajes y como no por las compras.. Jejeje. Un Besazo a los dos.

El Padrino retoma la escritura; Bueno ahora tenemos ganas de ver fotos de la boda. Las colgaras en el blog?? Quiero copia de lectura de poema a la novia...

Ya he visto en las fotos que vas cargadito de maletas. Ojo con el sobre peso. Pero si volveis con Thai estar tranquilos son bastante pasotas. Siempre que no te pases demasiado.

Bueno Pareja un besazo(Anna) y un abrazo(el padrino). Ya te ponias tierno con lo del beso eh !!!Pepe yo solo Abrazo. Jajaja


Hasta Muy Pronto. EL PADRINO !!!

Teté dijo...

Hola honeymoonistas: Bueno aquí los currantes con los dientes largos VAYA HOTEL, vaya vistas y vaya psicina privada. Sra. Cabré estás bellísima eres la más bella de todas tus predecesoras Sras. Cabré, aunque es de justicia decir que no ha habido ninguna ni tanm siquiera regular.Yo desde luego me hubiera apuntado a la fiestuki y al desayuno sólo he desayunado mi café de rigor. Pepe no podía fallar la camiseta con lagarto incluído. Yo el primer día que fui al boxing salí corriendo del susto.... Veo que habéis cambiado de manera de pensar: al ir no queríais llevar equipaje y ni tan siquiera facturar, ahora será distinto con esos maletones llenos de "mercadillos".
Marc hoy me he adelantado yo, te encuentro a faltar, espero tus noticias.
Padrino yo también exijo el poema colgado en el blog, ya sabes cuánto lloré de emoción al leerlo.
Bueno ya se acaba el viaje, todos tenemos ganas de veros y escuchar en directo vuestras aventuras.
Mil besos a al matrimonio y a todos los seguidores-sufridores.

Marc dijo...

Hey matrimoniiiiii!!!

Waaalaaa que guay per Kho Tao i Ko Samui!! i la villa amb piscina espectacularrr!!! quins senyors emperadors que esteu fets vosaltres...

Si, té rao l'Alex, compte amb el sobrepes!! Us poden clavar bastanta pasta eh? El que podeu intentar fer és passar el màxim d'equipatge a cabina, sense que es noti gaire: per exemple Pepe te cuelgas una bolsa en la espalda y otra en la mano, y tu mujer algo de peso encima y ya está!! Aunque, como dice el refrán, "pagant Sant Pere canta"!!

A la Sra. Cabré la veig molt princesa hamaca amunt hamaca avall, masajito por aquí masajito por allá...

Bé per aquí tenim moltes gans de veure-us, ja fa més fresqueta així que el rotllo banyador i xancles ja no és possible eh??

Guapos, un petonet i disfruteu molt!

Marc.

P.D.- estic segur que a les mamis la foto de la "lombriz" els encantarà! ;-)

Marc dijo...

Teté, estábamos escribiendo al mismo tiempo!! Esto se llama blog-fanáticos, yo en pijama y lo primero que he hecho ha sido conectarme!!

Marc.

Anónimo dijo...

Hola..ja era hora!!
Quines vistas i quin hotel, ole!!!
Be, ara a reflexionar...falta poc per tornar "a la cruda realidad", pro no está tant malament..a treballar molt i quand pugueu un altre viatget...eh???
Un petonet a tots dos i com no als seguidors...
Ana

Anónimo dijo...

Uolaaaaaaaaaa!
Res sol animar-vos a seguir disfrutant dels dies de LUJO, RELAX I "MASSATGES..." pq ja us queda poc per tornar a la trista realitat... (jejej bueno tampoc tant), així que OJU AMB LA DEPRESSIÓ POST BODA! :p

Bueno un peto als dos i a la familia que va llegint!

Laura i Josep Mª

Records de la Abu, Mami, Jordi i Xavi!

Taís i Ramon dijo...

hola parella!
laura,acabo de llegir el teu comentari al blog i mhe petat!!ja hem tornat del barco, de bucejar 5 dies, ha estat molt bé!ke bo, el video, us heu pixat de riure un altre cop, no?si, si, em vaig firar de commpres!ja les hem enviat, aixi ke puc tornar acomençar!jeje(ke noooo ramon, ke es bromaaa!! jejejej)el pepe, ke, saixeca tb a les 6.38?ni de conya, no?? gamberro! bueno,mil petons i gracies per seguirnos pel blog, ens fa molta ilu! muaaaa