viernes, 19 de octubre de 2007

Dias - 13 a 20

Per fi ja ens hem pogut conectar al blog. Primer de tot us he de dir que fa 2 dies vem intentar penjar les fotos al blog, i no se que passava que no podiem, llavors el noi que s' encarrega de la botiga d' internet ens va intentar ajudar i de manera sospitosa ens van desapareixer totes les fotos del viatge!!!, la targeta es va buidar!!!!! Ell es va prestar a recuperarles, aixo si, li hem hagut de pagar avui 1500 baths, que per ells es una fortuna...
El 13-14 ens vem quedar encara per Kravi, un dia vem anar a visitar una cova a Raylay, que la veritat es que no va valer gaire la pena, i el 14 vem agafar un tour per anar a varies illes, entre elles les Phi-phi, vem fer snorkle que va ser molt xulo, a alta mar amb moltissims peixos de tots colors...El Pepe s' ha comprat un full on hi ha dibuixat i escrit el nom dels peixos de Tailandia, i que es mulla, de tal manera que mesntre bucejavem anavem mirant quin peix era, divertidisim...
El 15 ens vam aixecar i vam llogar un altre cotxe per anar a Phuket, on hi vem fer nit i l' endema vem agafar l' avio cap a Ko Samui. Va estar be perque a Pukhet vem coincidir amb el festival vegetaria i estava tot el centre ambientat amb paradetes de menjar, le de gent i de colors.
El 16 vem arribar a Ko Samui i d' alla vem agafar un speed boat per anar cap a Ko Tao, on ens esperaven el Ramon i la Tais.
Ko Tao es una illa mes petita que Eivissa, pe de tendetes de surf i de centres per anar a fer buceig. El Pepe, com no, ja s' ha llogat una moto d' enduro, i jo m' he llogat una tipus scoopy, aixi que anem els 4 motoritzats per la illa, molt divertit.
Que sapigueu tots que ja he comencat a menjar tailandes, i la veritat es que molt bo: sopetes de fideus amb llagostins i vegetals, arrosset ...el Pepe segueix menjant italia i burguers!!!!
Ahir vem anar a una platja molt xula, i de la nada, ens va sortir un porc senglar (que era d' un tailandes, portava collar i tot) i amb la gracieta de l' animal vem comencar a fer fotos, i jo l' anava gravant amb la camera, de cop em va seguir, cada cop mes rapid i movent el cap i ensenyant les dents, vaig fer uns salts increibles, i sort del Ramon que el va frenar i el va anar empenyent fins que va apareixer l' amo. A tot aixo el Pepe estava fent fotos i la Tais pujada a sobre una roca...Molt bo!!!!!
Aquests dies fem vida de relax, platgeta dinar i sopar porai...amunt i avall amb les motos...o sigui que com a reis.
Ara el Pepe s' ha anat a fer 2 inmersions per refrescar el curs de buceig que va fer fa 2 anys, i dema o passat dema se' n van de 7am fins a 11am a bucejar a Chumpon, que estaran a alta mar amb els taurons, quina por!!!!!!!! jo els esperare fent compres pel poble...El Pepe esta emocionadissim.
Ahir es va logar un quad de 400, pero era molt incomode anar els 2 i jo em quedava super bruta cada vegada que pujava, aixi que li vaig suplicar que el canvies pe la moto. Hi ha platges que son dificils d'' accedir amb la meva moto, aixi que quan ja no puc passar la deixo alla i anem amb la del Pepe;us explico aixo perque entengueu el perque li vaig suplicar que canvies el quad!!!

Bueno guapos, un peto per a tots els fidels seguidors del blog. Estarem a Koh Tao fins el 24 o sigui que intentarem posar mes fotos...
FOTOS



El cuerpo danone, a unes de les platges de Phi-phi









Estava a la piscina del hotel de Pukhet, es pot veure de fons la platja i el mar.









Abans d' entrar a la cova de Raylay










Aqui el Pepe acabava de fer sky aquatic, i ja venia amb agujetes.







A la platja privada del hotel de Kravi, fent un super apalanque amb coixins enormes i prenent un coktail. Increible!!!!







Aquestes son unes de les lanxes del tour per anar a les Phi-phi, la de la dreta es la nostra, anavem 25 persones, la majoria japos, i no ens va agradar gens, erem com ramat d' ovelles. Pero vem disfrutar molt fent snorkle.






A phuket, el festival vegetaria.








Bamboo beach







El Pepe, alias cul inquiet, tambe te les seves necessitats de dormir, menys mal...






KOH TAO:



Aquest es el famos porquet que hem va atacar, i el Ramon in action, agafant-lo del collar!!!





Tots 3 a un bar que es dels Picapiedra!!!!, fan coktails bastant bons. L' illa esta ple de gossos i a la que t' apalanques a lgun lloc sempre ve algun gosset a fer-te companyia. La veritat es que aquest era bastant pullos!!!!






El Pepe fumant-se un puro: Bolivar numero 4, el volia el 5 pero no en tenien... esta com un rei a la terrassa del hotel.








La Tais i jo, el primer sopar.










Els cosinets!!! contents de trobar-se!!!!!





La familia Bau a l' esquerre i la familia Cabre a la dreta!!!!, la Tais i jo ens diem: ja som senyores casades!!!!!








La piscina de l' hotel de Koh Tao, molt xula, amb el mar de fons...i el Pepe disfrutant d' un banyito.






Una de les platges.









La super moto del Pepe, el Ramon i ell van que se les pelen!!!!!!!!!

8 comentarios:

Teté dijo...

Bienvenidos al blog Sres. Cabré:
Los sufridores os encontrábamos a faltar. Fantásticas y espectaculares las fotos y el diario de a bordo.... Querida nuera ve con cuidado con los bichos todos te persiguen!!!!!!! Pitu menos mal que de vez en cuando duermes y no estoy segura de que el puro te guste tanto, creo que te debió marear. Lauri menos mal que hay un mercadillo cerca para cuando tu maridito se va a ahacer submarinismo así se te hace el tiempo más corto.
Besosssssssssss para vsotros y para todos los seguidores.

Teté dijo...

Se me olvidaba ¿recuperásteis por fin y previo pago todas las fotos?

Alex dijo...

Hola Señores Cabre !!!!

Que tal os va todo ?? Veo que bien.
Os deje las direcciones que me pedisteis de Bangkok anotadas en otro de tantos comentarios que os dejo. La visteis ???

Bueno disfrutar que ya estais en la recta final del viaje.

Un abrazo.

El Padrino.

Pd.- Marc, si algun día vas a NY,China,Hong Kong ó Tailandia... Dimelo. Tengo direcciones de todo tipo, Restaurantes,Mercadillos,Tiendas,Bares, etc.... Y apartir de Septiembre 08 tendre de Vietman,Laos y Birmania ya que es nuestro siguiente destino.

Bye.

Anónimo dijo...

Bueno menos mal que ya sabemos noticias de este matrimonio!!!!
Estabam tots pendents de vosaltres..
Estic aqui mirant totes les fotos amb la Montse Castañón i ens o passen molt be.
Un pètonet xatos!!!!
ana

Marc dijo...

Oleeeeee, por fiiiiiinnnnn!!!que guays totes les fotos!! Pepe, me encanta la tuya saliendo del agua, pareces Craig Jones (el último James Bond) en la peli Casino Royale, cuano sale del agua!! Ole ese machoteee!!

Lauri que guapa a les fotos, quina cara de relax a la foto dels coixins, no n'hi ha per menys tu...!! Però aquí falta una foto del senglar "en pleno ataque"!!!suposo que ho veurem al vídeo no?? jeje, ja en tinc ganes!!

Pepe que divertida tiene que ser esta yamaha, que feliz se te ve encima de ella!!!

Bueno nenes, que bien lo estáis pasando, así hasta el final eh??

Un petonet,

Marc

P.D.- Lauri molt dir que menges thai però encara no he vist cap foto, ejem...

Anónimo dijo...

Nens! Ja era hora!
Encara que ens heu tingut a mica desconnectats, veig que el vostre nivell d´stress no ha canviat gaire, i les fotos continuen sent espectaculars! Amb les cares que feu no caldrà que expliqueu a ningú que torneu de vacances, quina envegeta!
Lauri! Et felicito per haver-te iniciat en la gastronomia del país, però no em puc creure que el teu maridet sigui capaç de tornar sense haver-lo provat, increïble! molta moto i molta aventura però a l´hora de la veritat...
Un petó gegant i que disfruteu "a tope" els dies que us queden!
(Marc, ja sé que em diràs empanetti però ja he fet servir dues contrasenyes i no me´n reconeix cap, s´oblida d´elles...)
NÚRIA

Anónimo dijo...

Hola soc la Cris!, ja veig que us ho paseu bomba i que no pareu de vestir-vos amb roba nova...karai! quin lujo, purito, moto, super sofas a la platja... Esteu flipan!! i tots nosaltres tambe amb tot el que expliqueu.

Quin susto lo de les fotos no? Vaya chorizos que son, que fort.
Lauri: de mercadito en mercadito eh!,no paras tu...y a tais tambe sen va a fer submarinisme??

Bueno un peto enorme.

pd: señor Cabre, los gatitos estan genial, pero ya os hechan de menos y yo tambien a los dos, jolin, eso de ir a casa de los vecinos y no haber nunca nadie...

Anónimo dijo...

Nuria i Cris, tan espabilades per unes coses i per altres.....
Aneu a elegir una identidad. i teniu que clikar Otros i a on posa nom teniu que posar el vostre, i ja está...mireu que fasilet guapas!!! jejeje
Ana(mamá)