viernes, 26 de octubre de 2007

Koh Tao - 2

Hola seguidors fidels del blog!!!!!!!!!!!
Per fi ens hem disposat a escriure una mica al blog....
Us hem de dir que ja sabem que es EL MONZON!!!, el monzon no perdona!!!! Aquest any ha vingut amb retard i desde el 18 d' octubre ha plogut cada dia a Koh Tao, les ultimes hores a l' illa va ploure durant 36 hores seguides...!!!!! Imagineu-se quina bogeria!!!; tot i aixi el Pepe, Tais, Ramon i jo no vem parar de fer coses.
L' ultim dia a l' illa, plovia tant que o sortiem quedant-nos empapats o ens quedavem a l' hotel, i clar els culs inquiets dels Cabre haviem de fer alguna coseta productiva, ens vem aventurar a la pluja. Imagineu-nos com anavem: banyador (jo un del Pepe), samarreta, xuvasquero i gorra a sota. Vem agafar una bossa amb roba de recanvi, cadasqun la seva moto i ens vem dirigir a tornar la meva moto i despres a buscar als Bau a l' hotel, per veure'ns i dinar junts. Poc ens ho pensavem que el cami cap a l' hotel dels Bau estaria ple de xarcos inmensos qie es convertien en rius...Ja ens veieu als Cabre, pujats a la enduro els 2, xops com dos polls, plovent a tot ploure, i que de cop passem un xarco-riu i la moto es queda embarrancada, mes de mig metre d' aigua i al fons terres ^movedizas^. Jo vaig baixar rapidament, el Pepe no podia treure la moto perque la terra se la tragava i el Pepe amb ella, va perdre una xancla que ja mai mes va poder recuperar (ara entenc perque a vegades per l' illa hi havia xancles desparellades, soles, en mig de les carreteres de Koh Tao, pq quan hi ha monzon desapareixen i reapareixen en temporada de sequia, o sigui que hem dit amb el Pepe de tornar a l' abril a recuperar la xancla...!!!!!).
Despres d' una lluita aferrissada per treure la moto, 2 tailandesos van ajudar al Pepe a treure la moto, i vem poder arribar al hotel dels Bau.!!!!!!!!!!!!!!! No vaig poder fer fotos pq plovia molt i estava molt atabalada, quina rabia ara quan ho penso!!!
Bueno disfruteu de les fotos!!!!
Petons a tots.

FOTOS:




Hotel Koh Tao Resort






De cami cap a la Sharck beach

Mireu quin paissatge mes espectacular!








Aqui els 4 recent casats!!! fent fotos de pel.licula a la sharck beach!!!






Aprecieu be aquest cuc, quin fastic, per l' illa esta ple i el cambrer de l' hotel li va treure al Pepe de l' esquena, ecs quina angunia!!!
Menys mal que no el tenia jo, com que tots els bitxos van cap a mi...






Mes fotos de Sharck Beach








El Ramon fent-se un massatge complet. La tailandesa va correr la cortina, la Tais ja preocupada per veure que li feien, jo fent fotos per vigilar mentre ens feien a tots 3 un massatge de peus!!!!





Relax maxim!!!!!!!!!!









L' ultim sopar junts, abans de separant-se, quina pena mes gran!!!! Amb el que hem disfrutat aquests dies tots 4 junts!!!!!!

No hay comentarios: